3 nieuwe internetopdrachten over democratie, de grondwet en de Europese Unie!

Begin vorige maand kwam de staatssecretaris met het voorstel om scholen meer aandacht te laten besteden aan “de democratische rechtsstaat en gelijkheidsbeginselen, zoals de vrijheid van meningsuiting”. Het was nieuwe stof “dus daar gaat wat tijd overheen” en hij verwacht dat het over twee jaar klaar zou zijn.

Dan heb ik een mooie verrassing voor de stas, ik heb namelijk drie nieuwe internetopdrachten gemaakt die leerlingen bewust (ik vond het woord “doordringen”  wat ongepast) maken “wat het betekent om Nederlander te zijn, om in dit land te wonen en daar trots op te zijn”. Gewoon, omdat het mijn vak is. Een vak verplicht op iedere middelbare school. Maatschappijleer.

Oke, genoeg ironie! Drie nieuwe internetopdrachten voor ieder die wil:
Democratie
De Grondwet
Europese Unie

Deze drie nieuwe internetopdrachten maken onderdeel uit vanuit de bestaande reeks internetopdrachten op Methode M. De stek voor de nieuwe online methode voor maatschappijleer.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen