Verkort programma voor maatschappijleer

In vogelvlucht door het PTA van maatschappijleer? Gebruik nu onze module "Maatschappijleer verkort programma".

In het kort
Vak Maatschappijleer
Doelgroep vmbo
Niveau kader/gt

Alleen de verplichte onderdelen van het schoolexamen op een rij

Het verkorte programma Maatschappijleer behandelt in vogelvlucht de verplichte schoolexamen onderdelen van het vak maatschappijleer. Handig als een leerling nog bepaald onderdeel van het PTA moet afronden.

Ook het verkort programma heeft een prettige structuur en de mogelijkheden die je van Methode M gewend bent. Met praktische opdrachten, een oefentoets en een eindtoets.

Kortom: een actueel, compleet en vernieuwend programma dat voldoet aan de eisen van de overheid. Én je hebt er zelf geen omkijken meer naar!

Verantwoording

Methode M voldoet volledig aan de eindtermen die de overheid heeft bepaald voor het vak maatschappijleer. Download onze verantwoording, hierin wordt de lesstof gekoppeld aan de onderwijsdoelen, leerdoelen en begrippen.

Verantwoording maatschappijleer verkort programma

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Maximaal flexibel

Als methode willen we graag maximaal flexibel zijn. En daar pluk jij de vruchten van! Gebruik Methode M in de klas of thuis, laat leerlingen individueel werken of in groepjes, online of op papier. Het is allemaal mogelijk en het kost je niets extra.

Via het Schoolbeheer kun je bijvoorbeeld leerlingen digitaal laten antwoorden in de methode. Werken jouw leerlingen liever op papier? Dan is het goed om te weten dat je per les zelf een PDF kan genereren.

Inclusief

  • Jaarlijks uitgebreid bijgewerkt, altijd actueel
  • Zelfstandig kunnen nakijken
  • PDF-versie van iedere module of les als tekstboek, werkboek of allebei

Afbeelding Methode M voor maatschappijleer

Eenvoudig kennismaken met Methode M?

Plan een 30 minuten videogesprek in!

Lees meer reviews

Methode M voor Burgerschap
Volg ons op de socials, gewoon leuk!