Extra opdrachten van Methode M voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap

opdrachten maatschappijleer maatschappijkunde
Foto: Amador Loureiro

Verrijk jouw lessen met de keuzeopdrachten van Methode M!

Zit je nog vast aan een methode? Maar zou je wel eens wat anders willen? Dan is het goed om te weten dat methode M een breed palet aan keuzeopdrachten aanbiedt. Gebaseerd op de stof van maatschappijleer en maatschappijkunde in het vmbo. Aansluitend bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Zonder overbodige poespas en in heldere taal geschreven. 

Je kunt de opdrachten inzetten om de actualiteit in de klas te halen. Maar leerlingen kunnen ook zelfstandig (in groepjes of individueel) met de opdrachten aan de slag. Via het Schoolbeheer houd jij als docent de regie in handen. Ideaal dus voor thuisonderwijs of onderwijs op afstand.

De keuzeopdrachten van Methode M behandelen op een laagdrempelige manier belangrijke onderwerpen in de maatschappij en doen een beroep op creativiteit. Ze zetten leerlingen aan het denken én doen! Zo verwerken ze de stof op hun eigen manier en onthouden ze het beter.

Overzicht van alle lessen

Direct bestellen

Via het bestelformulier bestel je direct voor al je leerlingen de keuzeopdrachten van Methode M. Voor slechts €3,95 per leerling, kun je het hele jaar gebruik maken van alle keuzeopdrachten van Methode M. Als docent heb je gratis toegang.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen