Opdracht Zware Criminaliteit

Opdracht Zware Criminaliteit
Bron: Anna Shvets

De laatste jaren is er veel om te doen geweest: de zware criminaliteit rondom de handel in drugs. Het proces tegen Ridouan T., de mocromaffia, de moorden op Peter R. de Vries en Derk Wiersum. Het lijkt soms alsof de drugswereld de dienst uitmaakt in ons land. Maar is dat wel zo? Is het echt zo’n groot probleem in Nederland? Waarom houdt dat ons zo bezig? En welke rol spelen jongeren in dit probleem? Laten we dat eens beter bekijken!

In deze opdracht ga je onderzoeken hoe vaak zware criminaliteit nu echt voorkomt en waarom er zoveel aandacht voor is en welke rol jongeren hierin spelen.

Bekijk deze opdracht op Methode M

Deze opdrachten zijn een onderdeel van Methode M, de lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Neem een gratis proeflicentie van 3 weken.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.