Samenwerking met Peppels

Maakt jouw school gebruik van Peppels? Dan hebben wij goed nieuws: voortaan kun je de lessen van Methode M direct klaarzetten in Peppels. Handig voor jou en voor de leerlingen!

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Peppels. Voor ons is het de eerste stap op weg naar nog meer gebruiksgemak van onze methode.

© Peppels

Methode M is al gekoppeld aan andere Elektronische Leeromgevingen (ELO’s), zoals Teams, Magister.me, Somtoday en Itslearning. Bij Peppels gaan we nog nu nog een stapje verder door Methode M als leermiddel te integreren binnen de ELO. Daardoor heeft de leerling met één druk op de knop toegang tot de lessen van Methode M.

© Peppels

Maar ook voor jou als docent wordt het makkelijker. Je kunt bijvoorbeeld je lessen vooraf helemaal arrangeren en persoonlijke leerroutes voor leerlingen klaarzetten. Zo blijft er meer tijd over om te differentiëren of te experimenteren met andere werkvormen.

© Peppels
© Peppels

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.