Begrippen Methode M nu op Quizlet

Quizlet Methode M - Maatschappijleer

Nieuw! Begrippen maatschappijleer en maatschappijkunde oefenen op Quizlet

Hoe houd je de aandacht van je leerlingen vast? Onze leerlingen staan over het algemeen niet juichen als ze een hele waslijst aan begrippen moeten leren. Hoe maak je het dan toch interessant? Door hen uit te dagen met spelletjes!

Dat begrijpen wij als online methode als geen ander en daarom hebben wij de begrippen van Methode M nu op Quizlet toegevoegd. Met deze gratis tool kunnen jouw leerlingen spelenderwijs begrippen oefenen en tegelijkertijd effectief leren. Om dit makkelijk te maken hebben wij alle begrippen per module en niveau online gezet.

Leerlingen kunnen kiezen voor verschillende manieren om begrippen te oefenen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Combineren’. Leerlingen verbinden door het slepen met de muis zo snel mogelijk het juiste begrip met de bijbehorende definitie.

Voorbeeld van maatschappijleer op Quizlet
Zwaartekracht spel op Methode M

Als echte spelvorm is ‘Zwaartekracht’ erg leuk. Leerlingen moeten in een race tegen de klok zo snel mogelijk de juiste definitie typen voordat de asteroïde inslaat op aarde!

Kortom: Wij vinden Quizlet een mooie toevoeging aan onze methode omdat het leerlingen uitdaagt om zichzelf voortdurend te verbeteren. Kijk op: quizlet.com/methodem en ontdek hoe jij jouw leerlingen extra kunt stimuleren!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.