Feedbackweken op Methode M 2022

We zijn ons alweer aan het voorbereiden op volgend schooljaar. Zoals je weet staat de actualiteit bij Methode M altijd centraal. Nieuws dat aansluit bij de belevingswereld van jouw leerlingen geeft jouw lessen maatschappijleer een extra boost. We staan dan ook te trappelen om Methode M helemaal klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. Met nieuws dat jouw leerlingen raakt.

Maar we kijken ook verder dan de actualiteit. En daarbij hebben we jouw hulp nodig. Leggen we alle lesstof goed uit? Kunnen we een aantal functionaliteiten verbeteren? Waar moet onze aandacht naar toe?Om dit goed te bepalen, is input vanuit de gebruikers heel belangrijk. Daarom is het de hoogste tijd voor de feedbackweken.

Alle gebruikers die inloggen op Methode M zien op de homepage een link naar een feedbackformulier met een aantal vragen die ons gaan helpen Methode M nog verder te verbeteren. Alles wat we vragen is 5 minuutjes van jouw tijd om ons te laten weten hoe jij en jouw leerlingen Methode M ervaren.

Vul dus snel de vragenlijst in en maak kans op een bol.com cadeaubon ter waarde van 10 euro. We verloten er 10 onder docenten en 10 onder leerlingen.

Samen maken we de beste methode voor maatschappijleer!

Heel erg bedankt alvast!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.