Theorie- en werkboeken voor maatschappijleer!

Voor iedereen die de voordelen van een online methode graag wil combineren met werken op papier, hebben wij goed nieuws: vanaf nu kun je alle modules zelf downloaden als PDF-versie! Downloaden, printen, inbinden en klaar!

De werkboeken zijn beschikbaar voor alle modules van burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Ze vormen een aanvulling op de methode en zijn op verschillende manieren in te zetten. Zo kun je zelf beslissen of je alleen een werkboek wilt maken, of juist alleen de lesstof wilt printen. Je kunt zelfs een antwoordenboekje maken.

Leren voor de toets

De werkboeken bieden door hun opzet de leerlingen ook een uitstekende basis voor een samenvatting van de lesstof. Elke les bevat een kader waarin leerlingen vragen beantwoorden over de belangrijkste begrippen en leerdoelen. Door deze kaders nogmaals door te lezen en te leren, zijn leerlingen goed voorbereid op de toets. Zo combineer je het vertrouwde van papier met de mogelijkheden van online.

De PDF-versies worden gratis in onze docentenomgeving aangeboden en kunnen door de school zelf geprint worden.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.