Nieuw: Burgerschapsmethode van Methode M!

Het kon eigenlijk niet meer uitblijven! Na maatschappijleer en maatschappijkunde biedt Methode M nu écht een eigen methode Burgerschap voor het VO aan! En op de manier zoals je die van ons gewend bent: Interactief, actueel en aansluitend bij de belevingswereld van de leerling.

De module Burgerschapskaarten is geschreven voor 12 tot 16-jarigen en bestaat uit 20 op zichzelf staande lessen. Je kunt de lessen heel flexibel op verschillende plekken (vakken, leerjaren, niveaus) inzetten.

De leerlingen gaan op een actieve manier met de bekende burgerschapscompetenties en elkaar aan de slag. Naast een stukje theorie staat iedere les vooral in het teken van een doe-opdracht die een beroep doet op hun creativiteit, zoals een rollenspel, presentatie of interview. 

Kortom: Met Burgerschapskaarten van Methode M voldoe je volledig aan de nieuwe eisen van de overheid op het gebied van burgerschapsonderwijs en bied je jouw leerlingen inspirerende en creatieve lessen. Neem snel een proeflicentie!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen