Nieuw: Burgerschapsmethode van Methode M!

Het kon eigenlijk niet meer uitblijven! Na maatschappijleer en maatschappijkunde biedt Methode M nu écht een eigen lesmateriaal voor Burgerschap voor het VO aan! En op de manier zoals je die van ons gewend bent: Interactief, actueel en aansluitend bij de belevingswereld van de leerling.

De lessen zijn geschreven voor 12 tot 16-jarigen en bestaat uit 40 op zichzelf staande lessen verdeeld over twee modules: onderbouw en bovenbouw. Je kunt de lessen heel flexibel op verschillende plekken (vakken, leerjaren, niveaus) inzetten.

De leerlingen gaan op een actieve manier met de bekende burgerschapscompetenties en elkaar aan de slag. Naast een stukje theorie staat iedere les vooral in het teken van een doe-opdracht die een beroep doet op hun creativiteit, zoals een rollenspel, presentatie of interview. 

Kortom: Met burgerschap van Methode M voldoe je volledig aan de nieuwe eisen van de overheid op het gebied van burgerschapsonderwijs en bied je jouw leerlingen inspirerende en creatieve lessen. Neem snel een proeflicentie!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen