Maak tijdelijk gratis gebruik van Methode M

Nu de scholen zijn gesloten en docenten op zoek zijn naar een manier om afstandsonderwijs vorm te geven zien wij de animo voor Methode M groeien. Uiteraard willen we ons steentje bijdragen en scholen hierin tegemoet komen.

Wij bieden daarom scholen het volgende aan:

1. Docenten die willen overstappen, twijfelen of Methode M gewoon eens willen proberen met de klas, bieden wij nu aan om per direct en kosteloos over te stappen. Hiermee kunnen je leerlingen direct aan de gang met de online methode. (Lees hier nog eens de reviews.)

2. De keuzeopdrachten zijn dit schooljaar gratis en vrij toegankelijk. (Volgend jaar verandert dit.) Wil je de leerlingen de keuzeopdrachten zelfstandig laten nakijken? Bestel dan de keuzeopdracht voor komend schooljaar, ook dan bieden wij aan dat je er per direct en kosteloos gebruik van kan maken.

Daarnaast biedt Methode M ook alle hoofdstukken aan als losse module, bekijk het productenoverzicht voor meer informatie.

We zijn telefonisch, via WhatsApp en per mail bereikbaar voor vragen.

We wensen alle leraren heel veel succes tijdens de komende weken. Deze klus kunnen we samen klaren!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen