Maatschappijleer verkort programma

Er zijn ieder schooljaar leerlingen die opstromen of afstromen en daardoor het PTA van maatschappijleer nog moeten afronden. Je hebt ze dan niet in een normale lessituatie, maar bent als docent maatschappijleer wel verantwoordelijk voor deze leerlingen.

Ook zien we steeds vaker dat leerlingen thuis zitten, tijdelijk uit de klas worden gehaald of vanwege ziekte de lessen van maatschappijleer niet kunnen volgen.

Om hen toch een kwalitatief, actueel en aantrekkelijk programma aan te bieden, hebben we het Maatschappijleer verkort programma gemaakt. In vogelvlucht gaat de leerling door de belangrijkste schoolexamen onderdelen van het vak maatschappijleer.

Ook het verkort programma heeft een prettige structuur en de mogelijkheden die je van Methode M gewend bent. In het programma zitten praktische opdrachten, een oefentoets én we bieden een eindtoets.

Kortom: een actueel, compleet en vernieuwend programma. Dat voldoet aan de eisen van de overheid. Én je hebt er zelf geen omkijken meer naar!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen