Leren voor het eindexamen met Methode M

Yes! De cijfers zitten erin, jouw klus is bijna geklaard. Alleen nog even het eindexamen. In deze blog zetten we nog even op een rij wat de mogelijkheden zijn met Methode M.

Hebben jouw leerlingen in de modules van maatschappijkunde van Methode M alle eindexamenoefeningen al gedaan? Bespreek deze opdrachten gezamenlijk en pak gelijk de lesstof erbij als ze het niet direct begrijpen.

Ook bevat Methode M een aparte module die zich specifiek richt op de analyse van het maatschappelijk vraagstuk (ook los te bestellen). De perfecte oefening voor de GT-leerling. En voor basis/kader hebben we een les specifiek voor de leervaardigheden van het eindexamen gemaakt.

We hebben de Test jezelf van MASK ook op Kahoot staan. Een leuke afwisseling met het oefenen van eindexamens. En voor het leren van de Begrippenlijst kan de leerling terugvallen op WRTS of Quizlet.

Methode M & WRTS
© Methode M

Vergeet niet dat voor de leerlingen die het liefst nog leren van papier er de mogelijkheid is om de lesstof te printen zonder afbeeldingen en opdrachten met behulp van de PDF-knop bij iedere les.

Veel succes met het klaarstomen van de leerlingen voor het eindexamen!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.