Klaar voor een nieuw (coronavrij) jaar?

Schooljaar 2021 loopt ten einde en dat betekent dat we Methode M klaar maken voor een nieuw, hopelijk coronavrij, jaar. En er staat weer een heleboel op stapel!

Maatschappijkunde compleet

De modules “Politiek en beleid”, “Criminaliteit en rechtsstaat” en “Analyse” staan online en zijn vanaf nu te bestellen. Onze lessen voor het centrale eindexamen zijn nieuw, fris en helemaal geschreven op de syllabusherziening van 2022.

En zoals je van Methode M gewend bent: compact, compleet en aansluitend bij de belevingswereld van de leerlingen.

Burgerschap

Vanaf komend schooljaar breiden we onze lessen voor burgerschap verder uit. Denk aan onderwerpen als rechtvaardigheid, duurzaamheid, nepnieuws, pesten en democratie. Meer informatie hierover volgt na de zomer! Nu al nieuwsgierig? Stuur ons een mail.

Technische vernieuwingen

Om jullie zo goed mogelijk en op maat te kunnen bedienen, hebben we twee belangrijke functionaliteiten toegevoegd.

Digitaal antwoorden

Je krijgt per klas de optie om leerlingen de opdrachten digitaal te laten beantwoorden binnen een les. Als docent kun je de antwoorden vervolgens individueel of per klas bekijken.

PDF-versies downloaden

Als school kun je straks aangeven of je gebruik wilt maken van een (automatisch gegenereerde) PDF-versie van de les, zo kun je ook zonder internet nog met Methode M aan de slag.

Ook aan de slag met onze methode?

Wil jij op jouw school ook graag werken met een actuele, interactieve en vmbo-vriendelijke methode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap? Twijfel dan niet langer en stap nu over!

Eerst proberen? Vraag snel een proeflicentie aan en ontdek zelf de voordelen van Methode M!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en zien je graag na de vakantie terug bij M!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen