Analyse van een maatschappelijk vraagstuk GT

Oefenen voor het eindexamen met Methode M? Gebruik nu onze module Analyse van een maatschappelijk vraagstuk voor slechts €11,95 per leerling.

In het kort
Vak Maatschappijkunde
Doelgroep vmbo
Niveau gt
Prijs per leerling € 11,95

Theorie en oefenvragen voor de analyse

Deze module van Methode M helpt leerlingen met hun voorbereiding op het eindexamen, waarbij zij zelf een analyse moeten maken. De analyse gaat over een maatschappelijk vraagstuk dat te maken heeft met de onderwerpen van maatschappijkunde. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Kenmerken van een maatschappelijk vraagstuk
  • Herkennen van de vier invalshoeken
  • Oefenvragen over politiek & beleid
  • Oefenvragen over massamedia
  • Tabellen en grafieken interpreteren
  • Een standpunt innemen

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Maximaal flexibel

Als methode willen we graag maximaal flexibel zijn. En daar pluk jij de vruchten van! Gebruik Methode M in de klas of thuis, laat leerlingen individueel werken of in groepjes, online of op papier. Het is allemaal mogelijk en het kost je niets extra.

Via het Schoolbeheer kun je bijvoorbeeld leerlingen digitaal laten antwoorden in de methode. Werken jouw leerlingen liever op papier? Dan is het goed om te weten dat je per les zelf een PDF kan genereren.

Afbeelding Methode M voor maatschappijleer

Snel een vraag? Snel een antwoord!

Stuur ons een WhatsAppje

Lees meer reviews

Nieuw! Burgerschap

Ontdek onze nieuwe lessenreeks voor burgerschap! Kijk voor meer informatie op de vakpagina, of vraag direct een proeflicentie aan.

Methode M voor Burgerschap
Volg ons op de socials, gewoon leuk!