Tijd voor Methode M!

Wil jij ook een superactuele lesmethode? Die helemaal aansluit bij de beleving van jouw leerlingen? Met een duidelijke structuur, compact en compleet en waarmee je zowel in de klas als vanuit huis kunt werken? Dan past Methode M bij jou!

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Afbeelding Methode M

★ ★ ★ ★ ★
"Differentiëren is een stuk makkelijker geworden!"

★ ★ ★ ★ ★
"Methode M is een fijne, duidelijke, actuele en gevarieerde methode!"

★ ★ ★ ★ ★
"Methode M is super actueel en toegankelijk! Leerlingen vinden het prettig werken!"

Lees alle reviews..

Methode M

is een online methode voor burgerschap, maatschappijleer en maatschappijkunde. Een moderne methode met oog voor leerlingen die opgroeien in een snel veranderende maatschappij. Een maatschappij waarvan zij deel uitmaken en die zij zelf mede vormgeven.

haalt de actualiteit direct binnen in het klaslokaal. Opdrachten maken en nakijken kan zowel online als offline in een schrift of werkboek.

is gebruiksvriendelijk. Docenten monitoren hun leerlingen eenvoudig via het dashboard (schoolbeheer). Leerlingen krijgen uitleg over belangrijke begrippen door met de muis op het woord te staan. Moeilijke onderwerpen worden toegelicht met concrete voorbeelden.

zit boordevol praktische opdrachten, oefentoetsen en keuzeopdrachten. De modulaire opbouw biedt jou de ruimte om jouw lessen zelf vorm te geven. Als extraatje kunnen leerlingen zelf eenvoudig begrippen oefenen op Kahoot, WRTS en Quizlet.

Afbeelding Methode M

Waarom Methode M?

  • Altijd actueel
  • Belevingswereld van de leerling staat centraal
  • Flexibel inzetbaar
  • Makkelijk differentiëren
  • Zelfstandig of klassikaal nakijken
  • Direct bruikbare praktische opdrachten
Eenvoudig kennismaken met Methode M?

Plan een 30 minuten videogesprek in!

Lees meer reviews

Methode M voor Burgerschap
Volg ons op de socials, gewoon leuk!