Online methode voor burgerschap

Je bent op zoek naar een lessenreeks voor burgerschapsonderwijs. Waarmee je aansluit bij de actualiteit en de belevingswereld van jouw leerlingen. Dan past Methode M bij jou!

"Afgelopen jaar hebben we met veel plezier met Methode M gewerkt. Wij hebben hem ingezet voor onze eindexamenkandidaten, die zijn gemiddeld met een 7,8 geslaagd voor hun examen. De voorbereiding was dus uitstekend!"
Ineke Marijnissen, docent Breda College (speciaal onderwijs)

Inhoud

De module Burgerschap bevat drie lessen Verantwoordelijkheid, Respect, Trots met daarbij een aantal praktische opdrachten. Ook de keuzeopdrachten van Methode M sluiten aan bij goed burgerschapsonderwijs zoals voorgesteld in het wetsvoorstel Burgerschapsonderwijs van het Ministerie van Onderwijs.

Licenties

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt hij/zij een schooljaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang. We bieden verschillende soorten licenties aan. Kies hieronder welke licentie bij jouw situatie past.

Combideal € 5,95

Een combinatie van de module Burgerschap en de keuzeopdrachten.

Burgerschap € 2,95

Geef invulling aan burgerschap op jouw school met deze module.

Keuzeopdrachten € 3,95

Verrijk je burgerschapslessen met de vele keuzeopdrachten van Methode M.

Nieuw: Maatschappijkunde

Wil jij ook maatschappijkunde van Methode M proberen? Kijk voor meer informatie op de vakpagina, of vraag een proeflicentie aan.

Differentiëren is een stuk makkelijker geworden!

"Methode M is een toegankelijke methode die leerlingen erg aanspreekt. De informatie is actueel en toegespitst op onderwerpen die de leerlingen interessant vinden. De leerlingen ervaren Methode M als gebruiksvriendelijk en zijn erg blij met de oefentoetsen en dat de theorie duidelijk is."

Judith Dekker, docent Scholen aan Zee

Lees alle reviews over Methode M