Online methode voor burgerschap

Ben jij op zoek naar een actuele en flexibele methode voor burgerschapsonderwijs die aansluit bij de belevingswereld van jouw leerlingen? Dan is Burgerschap van Methode M echt iets voor jou!

Lessen op maat, voor elke doelgroep

Afbeelding module Burgerschap van Methode M

Ontwikkelen van burgerschapscompetenties

We hebben de methode opgedeeld volgens de vier burgerschapscompetenties: democratisch handelen, maatschappelijk verantwoord handelen, omgaan met conflicten en omgaan met verschillen. Iedere les besteed weer aandacht aan de waarden (vrijheid & gelijkheid, macht & inspraak, democratische cultuur, identiteit, diversiteit enzovoorts) en vaardigheden (communiceren, overleggen, sociaal & politiek handelen enzovoorts) zoals omschreven door het SLO.

Op dit moment hebben we twee modules: onderbouw (voortgezet onderwijs klas 1 en 2, praktijkonderwijs en ISK) en bovenbouw (voortgezet onderwijs klas 3 en hoger, mbo). In de module voor de onderbouw staan de meer vormende onderwerpen centraal over hoe willen we met elkaar omgaan en onze omgeving. In de module bovenbouw staan grotere maatschappelijke thema's centraal.

Overzicht van alle lessen, leerdoelen en grote opdracht module onderbouw

Verantwoording module onderbouw

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Licenties

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt de leerling een schooljaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang.

Module Onderbouw € 9,95

Toegang tot 20 losse lessen gericht op de leerlingen van de onderbouw.

Module Bovenbouw € 9,95

Toegang tot 20 losse lessen gericht op de leerlingen van de onderbouw.

Volledige toegang Burgerschap € 15,50

Toegang tot alle 40 losse lessen.

Bekijk alle modules en tarieven voor burgerschap

Persoonlijk contact?

Meer informatie nodig om tot een goede keuze te komen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over Methode M!

085 06 00 940 info@uitgeverijneo.nl Stuur een WhatsAppje

Burgerschapseducatie Arie van de Vrie Heb je hulp nodig bij het integreren van burgerschap binnen de school? Wij werken samen met VRIE Burgerschapseducatie: advies, cursussen en meer voor scholen in het primair- en voortgezet onderwijs.

Snel een vraag? Snel een antwoord!

Stuur ons een WhatsAppje

Lees meer reviews

Volg ons op de socials, gewoon leuk!