Praktische opdrachten

Iedere module bevat een maak-, kijk- en doe-opdracht. Deze kunnen worden ingezet als praktische opdracht. Of gewoon om de stof te herhalen.

Iedere praktische opdracht bestaat uit een aantal stappen, met daaronder een “rubric” waarmee leerlingen zelf controleren of deze stap onvoldoende/voldoende/goed is gegaan. Dit stimuleert leerlingen om kritisch naar hun eigen werk te kijken. De docent kan dit tevens gebruiken voor zijn beoordeling.

Keuzeopdrachten en specials

Methode M bevat meer dan twintig keuzeopdrachten. De keuzeopdrachten bieden een verdieping op de verplichte lesstof. Daarnaast zijn er specials over de Tweede Kamer, Migratie en Generaties. Hierin vind je allerlei achtergrondinformatie over actuele onderwerpen in de maatschappij. Tip! Gebruik ze voor praktische opdrachten en werkstukken.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.