Liever werken met papier?

Soms is het handig om leerlingen iets op papier te laten uitwerken of simpelweg omdat een leerling zijn laptop niet bij zich heeft. Je kunt nu eenvoudig zelf een pdf van de lesstof maken. Je kunt kiezen voor de lesinhoud, of alleen werkbladen. Deze knop vind je bovenaan iedere les. Let op: het is een door de computer automatisch gegenereerde versie, die soms niet altijd even goed uit de verf komt.

Werkboeken

Er zijn aparte werkboeken voor basis- , kader en g/t-leerlingen. De werkboeken volgen de opdrachten in de methode en bieden daarnaast ruimte voor differentiatie. Voor leerlingen die wat meer moeite hebben met de stof, zijn er de plusopdrachten. Leerlingen die juist meer uitdaging nodig hebben, kunnen de expertopdrachten maken. Lees meer over onze werkboeken.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.