Leren voor het eindexamen met Methode M

Voor het eerst zijn de eindexamens van maatschappijkunde gebaseerd op de herziening van de syllabus. Extra spannend dus hoe het Cito daar mee om is gegaan in de nieuwe centrale eindexamens. Voor ons als docenten dus de taak om leerlingen nog eens extra goed voor te bereiden op het cse. Dat kan heel eenvoudig met methode M.

Ten eerste zitten de modules van maatschappijkunde van Methode M bomvol met goede eindexamenoefeningen. Daarnaast bevat Methode M een aparte module die zich specifiek richt op de analyse van het maatschappelijk vraagstuk (ook los te bestellen). Hierin is Methode M uniek ten opzichte van andere methoden.

Graag wijzen we jullie ook nog op de twee gratis tools die we recent beschikbaar hebben gesteld:

Quizlet Methode M - Maatschappijleer

We hebben alle begrippen van maatschappijkunde op Quizlet gezet en extra oefentoetsen gemaakt voor Kahoot. Met al deze extra’s van Methode M maak jij het voor je leerlingen wel heel aantrekkelijk om te oefenen met de leerstof van maatschappijkunde!

Succes met het klaarstomen van de leerlingen voor het eindexamen!

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.