Hoe bestel ik bij Methode M?

Bij Methode M bestel je modules. Iedere module bestaat uit een lessenreeks, die wordt aangevuld met praktische opdrachten en oefeningen. Voor iedere module of alle modules kun je een licentie afnemen.

Voor iedere licentie kun je een leerling in de methode laten werken. Docenten zijn gratis.

Je bestelt licenties rechtstreeks via het bestelformulier op onze website. Dit gaat zonder tussenkomst van een tussenleverancier.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur en gaan wij voor je aan de slag. We richten een Schoolbeheer voor je in, sturen je inloggegevens toe, waarna je kan starten met Methode M.

Wanneer kan ik bestellen?

Op ieder gewenst moment. Het kan zelfs nog op de eerste schooldag. We doen ons best om binnen een werkdag het Schoolbeheer in orde te maken. We raden aan om voor de zomervakantie een bestelling te plaatsen (met een minimum aantal licenties), zodat je het Schoolbeheer al kan inrichten.

Ik weet de leerlingaantallen nog niet?

Dat geeft niet. Mocht het definitieve leerlingenaantal nog niet bekend zijn, vul dan een minimum in. Later bijbestellen kan altijd nog. Of je wacht tot je het zeker weet en bestelt in de eerste schoolweek.

Meer weten over Methode M?

Methode M is dé online lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Actueel, compact en passend bij de belevingswereld van leerlingen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag nu een proeflicentie aan:

Proeflicentie aanvragen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.