Bestelinformatie

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt hij/zij een jaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang bij een bestelling van minimaal 5 licenties.

Bekijk het overzicht met tarieven

Direct online bestellen

Methode M bestel je met het online bestelformulier. Dit gaat zonder tussenkomst van een tussenleverancier. De school bestelt rechtstreeks bij ons.

Nadat de bestelling is ontvangen, sturen we de factuur toe en maken we het Schoolbeheer in orde. Binnen 1 tot 2 dagen ontvang je inloggegevens om Methode M in gebruik te nemen met je klas.

Mocht het definitieve leerlingenaantal nog niet bekend zijn, vul dan een minimum in. Later bijbestellen kan altijd nog.

Ga naar het bestelformulier

Veelgestelde vragen

Methode M werkt niet met een tussenleverancier zoals Iddink of Van Dijk. Er zijn dus geen ISBN-nummers. Bestellen doe je als docent via het bestelformulier op onze website.
Voor een online methode biedt een tussenleverancier geen voordelen. Via Methode M bestel je zelf op elk gewenst moment licenties; zit je niet vast aan meerjarencontracten en betaalt de school geen extra marges.
Op ieder gewenst moment. Het kan zelfs nog op de eerste schooldag. We doen ons best om binnen een werkdag het Schoolbeheer in orde te maken. We raden aan om voor de zomervakantie een bestelling te plaatsen (met een minimum aantal licenties), zodat je het Schoolbeheer al kan inrichten.
Dat geeft niet. Je kunt een minimum aantal licenties bestellen, bijbestellen kan altijd. Of je wacht tot je het zeker weet en bestelt in de eerste schoolweek.
Er zit geen maximum aan het aantal registraties. Je kunt dus even in het rood staan. Vergeet niet binnen een week bij te bestellen.
Methode M werkt niet met contracten. Een licentie geldt voor een schooljaar. Daarna kun je weer nieuwe licenties bestellen.
Ja, we hebben een koppeling met Entree Federatie van Kennisnet. Hiermee kunnen leerlingen via één klik inloggen in Methode M. Dit is uitsluitend mogelijk wanneer de school zelf ook een koppeling heeft met de Entree Federatie. Bij het eerste bezoek vragen we nog wel om een e-mailadres en een klascode, maar daarna is de leerling “good-to-go” en kan hij met zijn schoolaccount inloggen op Methode M.

Heb je nog andere vragen?

Geen probleem, wij beantwoorden ze met plezier!

085 06 00 940 info@methodem.nl Stuur een WhatsAppje

Privacybeleid

Methode M is aangesloten bij het convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy.

Met iedere school sluiten wij een verwerkersovereenkomst af, deze ontvang je per e-mail na bestelling.

Snel een vraag? Snel een antwoord!

Stuur ons een WhatsAppje

Nieuw! Burgerschap

Ontdek onze nieuwe lessenreeks voor burgerschap! Kijk voor meer informatie op de vakpagina, of vraag een proeflicentie aan.

"Dé vmbo-methode voor leerling en docent voor 21st Century skills voor het vak Maatschappijleer! "

Rejin Mustafa, docent 2College Durendael • Lees meer reviews

Volg ons, gewoon doen