Bestelinformatie

Tarieven

Er is een licentie voor alle hoofdstukken, maar je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere hoofdstukken los af te nemen. De prijzen gelden per leerling per schooljaar (21% btw inbegrepen).

Alle hoofdstukken Volledige toegang € 23,95

Hoofdstuk Vraagstukken € 2,95

Hoofdstuk Samenleving € 5,95

Hoofdstuk Politiek € 5,95

Hoofdstuk Burgerschap € 2,95

Hoofdstuk Mediawijs € 5,95

Hoofdstuk Criminaliteit € 5,95

Docenten hebben gratis toegang.

Direct online bestellen

Je kunt Methode M bestellen met het online bestelformulier. Dit gaat zonder tussenkomst van een tussenleverancier. De school dient dus zelf te bestellen.

Nadat de bestelling is ontvangen, sturen we de factuur toe en maken we het Schoolbeheer in orde. Binnen enkele werkdagen ontvang je inloggegevens om het Schoolbeheer in te richten en Methode M in gebruik te nemen met je klas.

Mocht het definitieve leerlingenaantal nog niet bekend zijn, vul dan een minimum in. Later bijbestellen kan altijd nog. Docenten hebben gratis toegang.

Bestelformulier Methode M

Veelgestelde vragen

Methode M werkt niet met een tussenleverancier zoals Iddink of Van Dijk. Er zijn dus geen ISBN-nummers. Bestellen doe je als docent via het bestelformulier op onze website.
Voor een online methode biedt een tussenleverancier geen voordelen. Via Methode M bestel je zelf op elk gewenst moment licenties; zit je niet vast aan meerjaarscontracten en betaalt de school geen extra marges.
Op ieder gewenst moment. Het kan zelfs nog op de eerste schooldag. We doen ons best om binnen een werkdag het Schoolbeheer in orde te maken. We raden aan om voor de zomervakantie een bestelling te plaatsen (met een minimum aantal licenties), zodat je het Schoolbeheer al kan inrichten.
Dat geeft niet. Je kunt een minimum aantal licenties bestellen, bijbestellen kan altijd. Of je wacht tot je het zeker weet en bestelt in de eerste schoolweek.
Er zit geen maximum aan het aantal registraties. Je kunt dus even in het rood staan. Vergeet niet binnen een week de extra licentie(s) bij te bestellen.
Methode M werkt niet met contracten. Een licentie geldt voor een schooljaar. Daarna kun je weer nieuwe licenties bestellen.
We mikken op komend schooljaar. We zijn bezig met de implementatie van Entree Federatie (Kennisnet: Entree). We doen ons best om met ingang van schooljaar 2019-2020 een koppeling met ELO/Office365/Magister te realiseren. Vanaf dat moment hoeven leerlingen zich niet meer apart te registreren op Methode M.

Drie maanden gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie maanden gratis proberen. Vraag een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Privacybeleid

Methode M is aangesloten bij het convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy.

Met iedere school sluiten wij een verwerkersovereenkomst af, deze ontvang je per e-mail na bestelling.

Logo Maatschappij & Politiek
Vakblad M&P over Methode M

“Methode M is een welkome nieuwe concurrent op de methodemarkt. Onderscheidend in vormgeving, keuze van beeldmateriaal en keuzemogelijkheden in het algemeen. Een gedegen aanpak die dicht bij de leerlingen staat, maar toch tot kennisvergaring en nieuwe inzichten uitdaagt.”