Bestelinformatie

Je betaalt voor een licentie per leerling, hiermee krijgt hij/zij een jaar lang toegang tot de methode. Docenten hebben gratis toegang en kunnen gebruik maken van het schoolbeheer.

Tarieven

Er is een licentie voor alle hoofdstukken, maar je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere onderdelen los af te nemen. De prijzen gelden per leerling per schooljaar (9% btw inbegrepen).

Maatschappijleer


 • Hoofdstuk Vraagstukken € 2,95
 • Hoofdstuk Samenleving € 5,95
 • Hoofdstuk Politiek € 5,95
 • Hoofdstuk Burgerschap € 2,95
 • Hoofdstuk Mediawijs € 5,95
 • Hoofdstuk Criminaliteit € 5,95
 • Keuzeopdrachten € 3,95

Maatschappijkunde


 • Hoofdstuk De multiculturele samenleving € 9,95
 • Hoofdstuk Mens en werk € 9,95
 • Hoofdstuk Massamedia € 9,95
 • Keuzeopdrachten € 3,95

Direct online bestellen

Methode M bestel je met het online bestelformulier. Dit gaat zonder tussenkomst van een tussenleverancier. De school dient dus zelf te bestellen.

Nadat de bestelling is ontvangen, sturen we de factuur toe en maken we het schoolbeheer in orde. Binnen enkele werkdagen ontvang je inloggegevens om het schoolbeheer in te richten en Methode M in gebruik te nemen met je klas.

Mocht het definitieve leerlingenaantal nog niet bekend zijn, vul dan een minimum in. Later bijbestellen kan altijd nog. Docenten hebben gratis toegang.

Veelgestelde vragen

Methode M werkt niet met een tussenleverancier zoals Iddink of Van Dijk. Er zijn dus geen ISBN-nummers. Bestellen doe je als docent via het bestelformulier op onze website.
Voor een online methode biedt een tussenleverancier geen voordelen. Via Methode M bestel je zelf op elk gewenst moment licenties; zit je niet vast aan meerjaarscontracten en betaalt de school geen extra marges.
Op ieder gewenst moment. Het kan zelfs nog op de eerste schooldag. We doen ons best om binnen een werkdag het schoolbeheer in orde te maken. We raden aan om voor de zomervakantie een bestelling te plaatsen (met een minimum aantal licenties), zodat je het schoolbeheer al kan inrichten.
Dat geeft niet. Je kunt een minimum aantal licenties bestellen, bijbestellen kan altijd. Of je wacht tot je het zeker weet en bestelt in de eerste schoolweek.
Er zit geen maximum aan het aantal registraties. Je kunt dus even in het rood staan. Vergeet niet binnen een week de extra licentie(s) bij te bestellen.
Methode M werkt niet met contracten. Een licentie geldt voor een schooljaar. Daarna kun je weer nieuwe licenties bestellen.
Ja, we hebben een koppeling met Entree Federatie van Kennisnet. Hiermee kunnen leerlingen via één klik inloggen in Methode M. Dit is uitsluitend mogelijk wanneer de school zelf ook een koppeling heeft met de Entree Federatie. Bij het eerste bezoek vragen we nog wel om een e-mailadres en een klascode, maar daarna is de leerling “good-to-go” en kan hij met zijn schoolaccount inloggen op Methode M.

Vragen?

Heb je nog andere vragen? Geen probleem, wij beantwoorden ze met plezier.

085 06 00 940 info@methodem.nl Stuur een appje

Drie weken gratis proberen?

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Methode M, mag je hem drie weken gratis proberen. Vraag een proeflicentie aan!

Proeflicentie aanvragen

Privacybeleid

Methode M is aangesloten bij het convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy.

Met iedere school sluiten wij een verwerkersovereenkomst af, deze ontvang je per e-mail na bestelling.

Genoeg uitdaging en verdieping

"Methode M geeft een duidelijk en volledig overzicht van de leerstof voor het vak maatschappijleer. De leerling kan, zelfstandig, aan het werk en krijgt genoeg uitdaging en verdieping om het schoolexamen op een goede manier af te ronden."

Dirk-Jan van Dijk, docent Spring High

Lees alle reviews over Methode M